Jednotlivé kurzy představují kávovou kulturu do nejmenších detailů, celý proces od pěstování kávy na plantážích, přes zpracování kávy, její cestu do Evropy, pražení a balení až po šálek dokonale připraveného espressa.
Teorie je sice důležitá, ale naše kurzy jsou přizpůsobeny především lidem a jejich potřebám, sdílíme s nimi zkušenosti a nabízíme jim především opravdový požitek z vlastnoručně připraveného dokonalého espressa.
Profesionálům pracujícím v kavárnách a restauracích nabízíme nejen trénink a rozšíření povědomí o moderních způsobech přípravy kávy, ale také praktické rady jak správně nastavit kávovary a kávomlýnky, aby byl šálek kávy vždy perfektní.
Naše kurzy však nejsou určeny jen profesionálům, ale také milovníkům kávy z řad široké veřejnosti. Kurz pro veřejnost je zaměřen na všechny kdo kávu milují a chtějí se o ní dozvědět více. Obsahem kurzu je cesta kávy z plantáže až po šálek dokonale připravené kávy.